Το καλάθι σας

Blog RSS Feed

admin_er 0 560
Τα ξενοδοχεία σήμερα οφείλουν να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Τα περισσότερα – αν όχι σχεδόν όλα, διαθέτουν cafe, b..
admin_er 0 471
Αν θέλετε εκτός από τη φύση, να ευδοκιμήσει και το περιβάλλον του πορτοφολιού σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές. 1. Αντικαταστήστε τις  κλασσικ..
admin_er 0 2911
Τα LED σήμερα είναι από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες φωτισμού με πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων τύπων φωτισμού. Το LED (Light ..
admin_er 0 708
Τι βάση έχει η λάμπα μου; Οι πρώτες και πιο συνηθισμένες βάσεις (ή κάλυκας ή ντουί) είναι οι λεγόμενες «βιδωτές». Είναι αυτές που ανέπτυξε ο Εντισον,..
admin_er 0 575
Όλοι θα έχουμε δει πάνω στις ηλεκτρικές συσκευές (φωτιστικά σώματα, θερμαντικές συσκευές κτλ) στον πίνακα χαρακτηριστικών του κατασκευαστή, μαζί μ..
admin_er 0 468
Φωτισμός: 5 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνουμε στο Σπίτι Όσο και να έχετε μελετήσει τα πάντα για τη διακόσμηση, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες π..
admin_er 0 550
Ο χειμώνας προσφέρεται για πιο ήσυχες και χαλαρωτικές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Είτε σας αρέσει να χαλαρώνετε διαβάζοντας είτε πρόκειται για το..
admin_er 0 432
Η κουζίνα είναι χώρος εργασίας και ο φωτισμός της είναι πολύ σημαντικός. Η βοήθεια ενός ειδικού είναι απαραίτητη για ένα σωστό αποτέλεσμα, όσο αφορά..
admin_er 0 275
Ο κρυφός φωτισμός, δηλαδή ο φωτισμός με μέσα που δεν είναι άμεσα ορατά στο μάτι, είναι μια πολύ μοντέρνα πρακτική για τους εσωτερικούς χώρους. Μας π..
admin_er 0 238
H αγορά των φωτιστικών θα ξεπεράσει έως το 2020 τα 110 δις. ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνεται συγκρίσιμη ως προς το μέγεθός της, μ΄αυτές των τηλ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)